Aankomende duikreis  wo 8-01-2020 t/m ma 13-01-2020

Deze duiktrip gaat alweer voor het 5e jaar naar Gran Canaria . Het verblijf is in Puerto Rico en het duikcentrum is weer Top Diving. Bij voldoende animo zal er een 2e week beschikbaar zijn. Lees het onderstaand bericht voor meer info.

Duikreizen

E.L. Diving  organiseert jaarlijks in januari ( in de toekomst wellicht meer) een duiktrip naar Gran Canaria waar je schitterend kan duiken in heerlijk water ( 18 t/m 23 gr/C ) met nomaal gesproken super zicht. Eddie van EL diving duikt al meer dan 17 jaar in Gran Canaria en wil deze super duiklocatie graag delen met andere enthousiaste duikers.

Wij verzorgen de hele reis inclusief vlucht, transfer naar en van het hotel / appartement, verblijf en uiteraard het duiken. De luchthavens voor vertrek en terugkomst kunnen verschillen (dit ivm de prijs). Eenmaal op Gran Canaria wordt je door ons opgewacht en vervoerd naar je verblijf. We duiken 3 dagen met 2 duiken per dag zo ben je na +/- 15:00 weer vrij op te ontspannen en van de zon te genieten. De laatste dag, (zondag) ben je vrij en kun je dus de hele dag vrij besteden en  genieten voordat  je maandagmorgen weer vertrekt.  Je zult de onderwaterwereld geweldig vinden met o.a. diverse rots riffen en wrakken.

Gran Canaria staat bekend om zijn grote variëteit in onderwater leven van  krabjes, murenes, inktvissen tot roggen.

 

Wij werken samen met duikcentrum Top Diving in Puerto Rico  ( www.topdiving.net) waar wij al vele jaren komen. Top Diving is direct gelegen aan de haven zodat je niet ver hoeft te slepen met het materiaal. Ze beschikken over een uitstekende crew en een RIB van 7,5 meter die ons naar de meest geweldige duikstekken zal varen.

Hoe ziet dat eruit?

De duiktrip duurt 6 dagen met een weekend erin ( minder vrije dagen opnemen) en inclusief:

  • Vluchten
  • Transfer van en naar de luchthaven
  • Verblijf (logies) Hotel of Appartement
  • 6 boot duiken
  • 1 dag vrij te besteden
  • Gebruik duikuitrusting Top Diving 
  • Hand bagage 10 kg  + kleine tas ( meer bagage tegen meerprijs: bv eigen uitrusting)
  • Exclusief verzekering

Wil je partner ook mee maar wil niet duiken , dat kan natuurlijk ook.

Prijs :  € 650,00 a € 695,00  ( afhankelijk van vluchten en verblijf)

zonder duiken wordt er € 180,00 in mindering gebracht.

We organiseren voor vertrek ook nog een info avond

De duikers en mede reizigers die tot nu toe zijn mee geweest zijn super enthousiast thuis gekomen en fantastische (duik) ervaringen rijker.

 

Heb je vragen bel gerust of kom langs  06-51413134 of info@eldiving.nl