Beginnen met duiken.

Al eens op vakantie geweest naar een mooi warm strand en je ziet de mooiste dingen in het water maar je hebt nog geen duikbrevet?
Of je wilt je ervaringen delen met mede enthousiaste duikers? Je wilt de uitzonderlijke wereld onder water ontdekken en verkennen? Of gewoon een super gave hobby hebben?

Leer Duiken!

Hoe pak je dat aan?
Ten eerste moet je gezond zijn en over een normale conditie beschikken en geen oor problemen hebben. Daarvoor moet je een
medische verklaring invullen. Als er aanleiding voor is zal je een duikkeuring moeten laten doen. Als je er niet helemaal zeker van bent of het duiken inderdaad iets voor je is kun je bij ons een zogenaamde Try Dive doen waar je in het zwembad de eerste stappen zet om onder water te ademen en te duiken. En als het prima gaat en je zeer enthousiast wordt ( kan bijna niet anders) dan kun je je aanmelden voor een echte cursus duiken. Heb je eenmaal je brevet dan mag je wereldwijd de fantastische onderwater wereld ontdekken.
Duiken is al mogelijk vanaf 8 jaar ( zie jeugdduiken ) en vanaf 10 jaar is er het officiële duikbrevet.

E.L Diving is aangesloten bij de wereldwijd erkende organisatie I.T.D.A met vestigingen in meer dan 50 landen, die zijn oorsprong vind in het beroepsduiken.

itda-lobgo-diving