Duiken in Nederland

Hier is toch niets te zien? Dat is vaak het antwoord als je verteld dat je hier in Nederland duikt. Toch kun je hier verrassend goed duiken. Nederland beschikt over veel waterplassen en meren waar uitstekend gedoken kan worden en waar het zicht soms kan oplopen tot wel 10 meter ! Je komt dan ook vaak veel onderwaterleven tegen wat het duiken nog mooier maakt. Uiteraard zijn de watertemperaturen in Nederland lager dan in de tropische wateren maar daar kun je je uitstekend tegen kleden d.m.v. goed isolerende duikpakken of zelfs droogpakken.

EL Diving duikt regelmatig In de waterplas Bronsbergen in Zutphen waar we ook de eerste duiken van je brevet doen. We hebben de beschikking over een oefenplatform op 6 meter diepte maar we de skills ( oefeningen) oefenen die voor je brevet noodzakelijk zijn. Verder liggen hier diverse objecten onder water die het duiken nog boeiender maken en je kunt zelfs diverse grote snoeken tegenkomen!

In overleg organiseren we ook bezoeken aan diverse duikstekken in Nederland ( raadpleeg de agenda) of voor info : info@eldiving.nl of 06-51413134